Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

La Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús ofereix aquest diumenge l’activitat “Mantenim el Jardí de les Ciències”

Comparteix


20/10/2016, 0:00h. - medi ambient

Es tracta d'un taller participatiu per mantenir un espai de plantació de diferents espècies i amb tres espais de conreu: industrial, d'horta i medicinal

Aquest proper diumenge 23 d’octubre, entre les 11.30 i les 13.30 hores, la Jugatecambiental del Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona proposa l’activitat “Mantenim el Jardí de les Ciències”. Es tracta d'un taller participatiu per mantenir un espai de plantació de diferents espècies conreades per l'home amb diferents aprofitaments i que, sovint, no són prou conegudes pel públic. El jardí està format per tres espais de conreu: industrial, d'horta i medicinal.

A més, com cada diumenge al matí fins al 27 de novembre, a la glorieta del parc (a prop de la Torre del Rellotge) també hi haurà divertides propostes per conèixer l’entorn a través d’activitats plàstiques i visuals de la mà de l’Obrador de la Riera.

Totes les activitats són gratuïtes, no cal inscripció prèvia i el punt de trobada és a la glorieta de la Jugatecambiental a les 11.15 hores.

El projecte de la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús està organitzat per l’Ajuntament de Badalona amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’estudi d’art l’Obrador de la Riera i l’associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC.

Per a més informació: Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible de l’Ajuntament de Badalona. Tf. 93 483 29 89. mediambient@badalona.cat

Podeu trobar tota la programació de tardor de la Jugatecambiental a: http://badalona.cat/portalWeb/getfile?dID=91775&rendition=web

Badalona, 20 d’octubre de 2016