Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

arts escèniques ‘Bodas de sangre’ de Federico García Lorca


Imatge  ‘Bodas de sangre’ de Federico García Lorca


Oriol Broggi i La Perla 29 encaren el seu primer Lorca. Bodas de sangre parla sobre aquelles forces majors i impulsos vitals que empenyen els personatges a la tragèdia a causa dels forts lligams familiars, les tradicions i els costums arrelats. Es tracte d'un text amb un llenguatge precís i bell. El fet de portar lo a escena amb sis actors, quan l'obra inclou més personatges, és un repte. En aquest muntatge, Broggi es vol centrar en la poètica de l'autor i hi fa ressaltar les paraules, les sensacions de l'univers lorcanià i el paisatge andalús.

“El director Oriol Broggi ha conservat la intenció de García Lorca i no s’ha deixat engolir per falses modernitats. Les seves Bodas de sangre respiren encara ruralia de l’època, com el poeta segurament hauria volgut que respiressin. Andreu Sotorra, Recomana.cat

Autor_Federico García Lorca Direcció i espai_Oriol Broggi Creació musical_Joan Garriga Intèrprets_Ivan Benet, Anna Castells, Nora Navas, Pau Roca, Clara Segura i Montse Vellvehí Músics_Joan Garriga i Marià Roch.



Informació bàsica

Inici: 21/04/2018 21:00 h.


TEATRE ZORRILLA Finestra nova

Adreça: C/ Canonge Baranera, 17
Web: http://www.teatrezorrilla.cat
Telèfon: 933844022
Correu e.: info@teatrezorrilla.cat
CP.: 08911


Ho organitza:
BADALONA CULTURA, S L Finestra nova


Comparteix