Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Badalona acull la segona Fira de les Arts Tèxtils i del Paper

Comparteix


04/17/2012 10:00 PM - comerç

La Fira es farà aquest cap de setmana, 21 i 22 d’abril, al passeig de la Rambla de la ciutat

Aquest cap de setmana, dissabte 21 i diumenge 22 d’abril, es celebrarà al passeig de la Rambla de Badalona, la segona edició de la Fira de les Arts Tèxtils i del Paper on es podran realitzar un centenar de cursos, tallers i demostracions oberts a tothom i on una cinquantena d’expositors mostraran les novetats del sector de l’scrapbooking i del patchwork.

La regidora de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Bertran, iniciarà la visita a la fira diumenge, 22 d’abril, a les 13 hores, des del monument a Roca i Pi.

En aquesta edició es podrà gaudir de diverses zones com:

Carpa de les arts, un espai creatiu on s’organitzaran els cursos i tallers. Aquests cursos hi podrà participar tothom prèvia inscripció que cal fer a la botiga que ofereix el curs.

Espai d’expositors, on una cinquantena de botigues especialitzades en la temàtica de la fira exposaran les últimes novetats de la temporada.

Espai creatiu infantil, espai pensat pel més petits, on es realitzaran tallers infantils gratuïts i se’ls deixarà improvisar i crear.

Zona de relax, espai on els assistents podran recuperar forces tot gaudint del mar. Aquesta zona també acollirà la trobada llanera i una exposició de scrapbooking.

La Fira de les Arts Tèxtils i del Paper està organitzada per l’empresa Evident amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona

En cas de que les previsions meteorològiques anunciïn pluja per aquest cap de setmana la fira es celebrarà els dies 28 i 29 d’abril.

Badalona, 18 d’abril de 2012