Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Jornades científiques
A QUI S'ADREÇA

Alumnes d'ESO, de Batxillerat i de Cicles Formatius dels centres educatius.

OBJECTIUS

Contribuir a estimular l’elaboració dels treballs de recerca i la utilització del mètode científic. Donar als alumnes la possibilitat d’exposar els treballs als seus companys i al professorat, contribuint al desenvolupament de l’expressió oral dels alumnes i oferint-los la possibilitat de tenir una primera publicació.

DESCRIPCIÓ DE L'ACTIVITAT

Elaboració i presentació de treballs de recerca seguint el procés i la metodologia científica. Els treballs presentats es publiquen en un llibre.

DESENVOLUPAMENT

Es realitzen diverses conferències de divulgació, especialment de caire científic, portades a terme per investigadors, en els centres educatius. Es realitzen xerrades informatives sobre el mètode científic i sobre com realitzar les presentacions orals, en els propis centres educatius (d'octubre a març). Els alumnes han de presentar els resums dels treballs en les dates establertes, per tal de preparar la Jornada on els treballs es presenten públicament.

Calendari: Generalment són tres dies al final del segon trimestre.
Horari:
durant el matí.

OBSERVACIONS

Quan s’acosten les dates de les Jornades s’envia als centres la informació i els requisits necessaris per participar-hi. Cal complir el terminis establerts per tal d’afavorir la bona organització de les Jornades.
Aquesta activitat s’organitza conjuntament amb el Departament d’Educació de l’Ajuntament de Badalona i el Centre de Recursos Pedagògics de Badalona.


Comparteix