Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Escoles verdes


Logo Programa Escoles Verdes


El Departament de Medi Ambient i Habitatge i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, van iniciar el 1998 el Programa Escoles Verdes, amb l’objectiu d’ajudar els centres educatius que ho desitgin a incorporar els principis i els valors de la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida escolar. L’Ajuntament de Badalona dóna suport a aquest programa a través del Departament d’Educació Ambiental.

Les Escoles Verdes són centres educatius que han pres el compromís d’incorporar en el seu currículum educatiu i en la gestió del centre, la vessant de la sostenibilitat. Aquest compromís es porta a terme amb el desenvolupament de diversos projectes adreçats a la gestió correcte dels residus, de l’aigua, de l’energia, de coneixement de l’entorn natural, d’horta, de participació, etc., en que s’implica tota la comunitat educativa.

Per tal de donar suport a les tasques que realitzen les Escoles Verdes de Badalona i a altres que vulguin iniciar també projectes d’educació per a la sostenibilitat, l’abril de 2011, l’Ajuntament de Badalona, el Centre de recursos pedagògics de Badalona i les Escoles Verdes, van constituir la Xarxa d’escoles de Badalona per a la Sostenibilitat. L’objectiu de la xarxa és establir espais de treball comú, per coordinar-se, debatre i intercanviar experiències entre els centres. Aquesta xarxa local forma part de la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC).

Clicant a l’enllaç de sota trobareu el detall dels centres educatius de Badalona que tenen actualment el distintiu d’Escola Verda.


Escoles verdes de Badalona

La XES-Bdn celebra el seu 10è aniversari amb el llibre “Receptes per no llençar res”

Comparteix