Cercador
V3.28
Menu
Ets a:

L’exposició “Cent peus, mil passos” finalitza el seu recorregut a l’Espai Betúlia de Badalona

Comparteix


09/07/2017 10:00 PM - culturaturisme

Aquesta mostra col·lectiva de poesia visual gira al voltant de les sabates i la petjada com a símbol de creixement integral de l’individu

L’Espai Betúlia Centre de la paraula i les lletres presenta l’exposició “Cent peus, mil passos” que s’inaugurarà el 13 de setembre i es podrà visitar al carrer d’Enric Borràs, 43-47, de Badalona fins al 17 de novembre. Aquesta exposició és fruit d’un projecte col·lectiu d’artistes i escriptors de la ciutat que, després d’haver exposats a diversos llocs, posa fi a aquesta aventura de poesia visual en una exposició resum.

“Cent peus, mil passos” és una mostra d’art col·lectiu però en la qual cadascun dels artistes presenta, de forma individual o en parelles, les seves idees a l’entorn del creixement integral de l’individu mitjançant la utilització del concepte del caminar com a metàfora d’avançar per la vida. Així, la sabata o la petjada, són els objectes escollits majoritàriament com a símbol dels passos i de l’empremta que deixa cadascú en el món.

L’Espai Betúlia s’omple de textos i d’imatges de sabates i de petjades a places i carrers relacionats amb el fet de caminar i de moure els peus com a metàfora de creixement personal.

Taller de Poesia Visual

Coincidint amb aquesta exposició, una de les pintores i artistes que participa a “Cent peus, mil passos”, la badalonina Lluïsa Pla, oferirà als alumnes de 5è i 6è de primària i secundària durant el mes d’octubre una visita comentada a l’exposició i l’estudi del concepte de poesia visual. Les escoles interessades s’han d’adreçar a l’Espai Betúlia per concertar cita.

Badalona, 8 de setembre de 2017

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat