Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Educació ambiental
L'Ajuntament de Badalona ha estat pioner en educació ambiental i fa anys ja va decidir invertir recursos propis per crear uns equipaments municipals i poder donar aquest servei, l’Escola de Natura Angeleta Ferrer (1979) i l’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins (1987).

Els objectius d’aquests equipaments són difondre els valors ambientals del municipi, i ser un recurs pedagògic i de sensibilització que respongui a les necessitats educatives d’infants, joves i adults, en els temes relacionats amb el medi natural i l’educació ambiental.

A l’oferta educativa que aquests equipaments adrecen a les escoles i instituts, s’hi afegeix des del 2001, un ventall de tallers d’ecologia urbana que permeten els alumnes conèixer els principals equipaments ambientals del nostre municipi, com ara el laboratori municipal, l’estació mesuradora de la contaminació atmosfèrica o la instal·lació fotovoltaica de l’edifici El Viver.

S’aconsegueix així tenir un tractament global de l’educació ambiental del municipi: la muntanya, el mar i la ciutat, i possibilitar canvis d’actituds de la ciutadania que ajudin a caminar cap a un comportament més respectuós amb el medi ambient.


Oferta educativa 2021-2022

Preus de les activitats

Escola de Natura

Escola del Mar

Jornades científiques

Formació professorat

Escoles verdes

Publicacions

Ubicació

DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ AMBIENTAL Finestra nova

Telèfon: 934832958
Correu e.: ed_ambiental@badalona.cat

Adreça: Pl. Assemblea de Catalunya, 9-12 Entl.
Codi postal: 08911

Horari: De l'1 d'octubre al 31 de maig, de dl a dv de 8.30 a 13.30 h i dj de 16 a 18.30 h. De 1 de juny a 30 de setembre, de dl a dv de 8:30 a 13:30 h i dj de 16 a 18h. Agost dj tarda tancat.


Comparteix