Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

AprenantageAutoaprenentatge d'idiomes

A la Biblioteca disposes d'una gran oferta de recursos per aprendre o perfeccionar diverses llengües. Tu mateix pots definir el teu ritme i objectius d'aprenentatge. Si el que vols és aprendre català disposes del Servei d'Autoaprenentatge de Català (SAC), que facilita un espai amb una selecció de recursos d'estudi i models d'examen per aquells que es preparen per a les proves organitzades per la Junta Permanent de Català. Si el que vols és millorar el teu nivell de conversa, apunta't als clubs de lectura en altres llengües o als intercanvis lingüístics.

Cursos i tallers

Les biblioteques són espais d'aprenentatge obert que t'ajuden a afrontar els reptes de la societat del coneixement, així com a reciclar-te professionalment. La Xarxa de Biblioteques Municipals ofereix formació majoritàriament en els àmbits següents: tecnologia, idiomes, creativitat (escriptura creativa, poesia, manualitats ...)

Consulta els propers cursos i tallers a l'agenda

Formació en tecnologies de la informació

La Xarxa de Biblioteques Municipals posa les tecnologies al teu abast a través de cursos i tallers que t'introdueixen a l'ofimàtica, navegació i comunicació per Internet. A la biblioteca també pots realitzar la prova corresponent per obtenir l’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (ACTIC).

Sales d’estudi

Les Biblioteques Can Casacuberta i Xavier Soto de Llefià ofereixen el servei Estudiem de nit en època d'exàmens. Durant aquests períodes la biblioteca obre en horari nocturn per als estudiants.  L’horari es de dilluns a dijous de 20.30 a 0.30 h.

Visites guiades

Vols conèixer a fons la teva biblioteca i saber com trobar els recursos que t'interessen? Si ho desitges, el personal de la biblioteca t'acompanyarà en una visita guiada per tal que coneguis les sales i els serveis de la biblioteca, com utilitzar el catàleg col·lectiu Aladí, com accedir a Internet, i detalls sobre els fons antics i la col·lecció local.


Ubicació

BIBLIOTECA CENTRAL URBANA CAN CASACUBERTA Finestra nova

Telèfon: 934643400
Correu e.: b.badalona.cc@diba.cat

Web:  http://badabiblios.cat/ Finestra nova

Adreça: Mossèn Anton, 40-48
Codi postal: 08912

Horari: Dilluns a divendres 10 a 20.30 h i dissabte 10 a 14h. Consultar horaris especials.


Comparteix