Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Accés a Internet i Ofimàtica



Wi-Fi

L’usuari es podrà connectar a Internet des de qualsevol dels seus dispositius mòbils (ordinador portàtil, agenda personal digital (PDA), telèfon mòbil de 3a generació...) Per fer ús del servei cal que l’usuari tingui una targeta de xarxa correctament configurada i que disposi del carnet de la Xarxa de biblioteques.

Internet i +

La biblioteca proporciona als usuaris accés lliure i gratuït a Internet així com també a eines d'ofimàtica des dels ordinadors que hi ha a les sales. Es pot enregistrar i imprimir els treballs o fer consultes que (cal que abonar el preu públic corresponent vigent). Teniu al vostre abast sessions de deu, trenta i seixanta minuts, amb un límit de tres sessions diàries per biblioteca i un total de cinquanta sessions al mes. Les sessions de seixanta minuts són reservables, per es pot reservar fins a tres sessions de manera consecutiva a la mateixa biblioteca en un dia.

Per reservar fins a tres sessions d'Internet i + diàries per biblioteca, només cal adreçar-se al personal de la biblioteca o accedir a aquest enllaç.

Préstec de tauletes d’us públic

Les biblioteques municipals et deixen en préstec tauletes tàctils per connectar-se a Internet a través del servei Wi-Fi. Trobareu accessos directes a les aplicacions mòbils de la Xarxa de Biblioteques Municipals: BibliotequesXBM, Bibliojuga amb el Gènius eBiblio, així com també als recursos digitals de Naxos Music LibraryIn-edit TVaudiollibresBiblioteca Virtual o el Catàleg Aladí.  Per sol·licitar-la només cal que presentis el teu carnet. Per a ús dins de l’equipament.

Aules multimèdia

A les biblioteques trobareu espais amb ordinadors equipats amb programes d'ofimàtica, tractament d'imatge... i accés a Internet. Podeu enregistrar i imprimir els treballs o les consultes que es realitzin (cal que aboneu el preu públic corresponent vigent). Les aules també acullen cursos i sessions formatives en tecnologies de la informació i d'alfabetització digital. Consulteu l'oferta de Cursos i tallers


Ubicació

BIBLIOTECA CENTRAL URBANA CAN CASACUBERTA Finestra nova

Telèfon: 934643400
Correu e.: b.badalona.cc@diba.cat

Web:  http://badabiblios.cat/ Finestra nova

Adreça: Mossèn Anton, 40-48
Codi postal: 08912

Horari: Dilluns a divendres 10 a 20.30 h i dissabte 10 a 14h. Consultar horaris especials.


Comparteix