Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

InformacióConsulta/Informació

Servei de Guia i Consulta

El personal de la biblioteca t'ajuda a trobar allò que busques, tot assessorant-te sobre com i on localitzar la informació. Si ho necessites, et poden explicar com utilitzar el catàleg col·lectiu Aladí o altres recursos que et puguin ser útils.

Consulta de Bases de Dades

La Xarxa de Biblioteques Municipals ofereix recursos digitals amb informació actualitzada sobre diversos temes. Hi pots trobar enciclopèdies, diaris i revistes, jocs per als nens i nenes, i articles sobre temes especialitzats, als quals podràs accedir gratuïtament amb el carnet de la biblioteca. Accés a bases de dades electròniques.

Butlletins electrònics

Les biblioteques municipals elaboren butlletins per informar-te regularment de les activitats més destacades, les novetats o els avantatges culturals de què disposes amb el carnet de les biblioteques. També comptes amb butlletins temàtics sobre novel·la, cinema, música, còmics i temàtica infantil, amb curiositats, novetats, recomanacions dels bibliotecaris o seleccions dels millors webs o app de cada tema.

Informació Local

A la biblioteca pots trobar informació sobre la història i l'actualitat del teu municipi o del teu barri. També hi ha revistes i diaris locals per estar sempre al dia de tot allò que tens més a prop. Part d'aquest fons de revistes i diaris locals que trobaràs a les biblioteques està també digitalizat. Les publicacions són de temàtica diversa i abasten un període històric que va des del segle XIX fins a finals del XX.

Pregunta a la biblioteca

El servei Pregunta a la biblioteca és un servei d'informació públic de la Xarxa de Biblioteques Municipals, el pots utilitzar per fer consultes d'informació a través d'un formulari web i els bibliotecaris de la Xarxa et respondran a través del correu electrònic.  Aquest servei funciona les 24 hores, els 365 dies de l'any. En tres dies tindràs resposta.

Més informació: Accés al servei Pregunta a la biblioteca

Proposa una compra

Si necessites un llibre o algun altre document que no és a cap biblioteca de la Xarxa, pots suggerir-ne la compra perquè formi part del fons. A través d'aquest formulari, pots fer arribar la petició a la teva biblioteca per tal que la valori.


Ubicació

BIBLIOTECA CENTRAL URBANA CAN CASACUBERTA Finestra nova

Telèfon: 934643400
Correu e.: b.badalona.cc@diba.cat

Web:  http://badabiblios.cat/ Finestra nova

Adreça: Mossèn Anton, 40-48
Codi postal: 08912

Horari: Dilluns a divendres 10 a 20.30 h i dissabte 10 a 14h. Consultar horaris especials.


Comparteix