Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Préstec InterbibliotecariSi al catàleg Aladí trobes un document que no està a la teva biblioteca, pots demanar-lo al personal de la biblioteca perquè t'arribi a través del préstec interbibliotecari. Gràcies a aquest servei tens al teu abast el fons de les més de 226 biblioteques i 10 bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

A més pots sol·licitar per préstec interbibliotecari el fons de la resta de biblioteques públiques de Catalunya, del Goethe-Institut i de les universitats públiques catalanes.

Per fer ús del préstec interbibliotecari, cal abonar el preu públic corresponent en el moment de sol·licitar el document. En el cas de préstec interbibliotecari amb les universitats públiques catalanes, el preu s'estableix segons la normativa de la institució.

Observacions: Biblioteques de Badalona

El Préstec Interbibliotecari entre les biblioteques de la ciutat de Badalona és gratuït i també es poden sol·licitar CDs i DVDs. La reserva d'un PI entre les biblioteques de Badalona s'haurà de recollir en un termini de 7 dies.

El carnet de biblioteca és personal i intransferible, no es poden lliurar documents que no hagin estat sol·licitats a nom de la persona que els vol recollir a menys que presenti:
- Autorització, per escrit i signada, de la persona que ha fet la sol·licitud.
- Carnet de biblioteca de la persona que ha fet la sol·licitud.
- Fotocòpia del DNI de la persona que ha fet la sol·licitud.
- DNI original de la persona autoritzada (qui vol recollir).


Ubicació

BIBLIOTECA CENTRAL URBANA CAN CASACUBERTA Finestra nova

Telèfon: 934643400
Correu e.: b.badalona.cc@diba.cat

Web:  http://badabiblios.cat/ Finestra nova

Adreça: Mossèn Anton, 40-48
Codi postal: 08912

Horari: Dilluns a divendres 10 a 20.30 h i dissabte 10 a 14h. Consultar horaris especials.


Comparteix