Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Fem cine!Fem cine! celebra la seva 3a edició el dimecres 19 de juny, de 10.30 a 12 h, al Teatre Principal una matinal de cinema amb la projecció de curts de l'escola Rafael Alberti, de l'Institut Barres i Ones i de FILMETS.

Alumnes de l'escola Rafael Alberti i de l'Institut Barres i Ones presenten els curts que han fet aquest curs.

El dimecres 19 de juny, de 10.30 a 12 h, al Teatre Principal es fa la 3a edició de Fem Cine!, amb la projecció de curts de l'escola Rafael Alberti, realitzats en el marc del Projecte Cinema en curs que promou a bao a qu, una entitat especialitzada en l'educació audiovisual i en l'aprenentatge i ús del cinema a nivell escolar. Aquest projecte compta amb la participació de professionals del cinema que s'apropen a les escoles i formen i assessoren als nois i noies en la realització dels seus propis projectes cinematogràfics. Cinema en curs és un programa de pedagogia del cinema a escoles i instituts iniciat el 2005 a Catalunya i que actualment també es desenvolupa a Galícia, Madrid, Argentina i Xile. De la mà de persones vinculades al món del cinema (realitzadors, guionistes, directors de fotografia, muntadors, etc.) que treballen juntament amb un equip de docents del centre, al llarg de tot un curs i en horari escolar, els alumnes s’apropen al cinema, tant a partir del visionat de pel·lícules com de la pràctica creativa.

En aquesta matinal de cinema també es projecten curts fets per l'alumnat de l'Institut Barres i Ones i una selecció de curts d'animació de FILMETS. Fem cine! vol esdevenir l’acte de cloenda de totes les iniciatives escolars vinculades a l’aprenentatge del cinema que es fan al llarg del curs a la ciutat. El bon treball que fan aquest dos centres n’és la millor mostra i llavor.

Fem cine! està organitzat per l’escola Rafael Alberti, l'Instituit Barres i Ones, i el Servei d'Educació de l’Ajuntament de Badalona. Compta amb la col·laboració de a bao a qu, del Consell dels Infants de Badalona i de FILMETS Badalona Film Festival.


Comparteix