Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Dia escolar de la no vìolència i la pauAmb motiu del Dia escolar de la no violència i la Pau (DENIP 30 de gener) , noies i nois de 4t i 5è de les escoles Antoni Botey, Joan Llongueras, Josep Boada, Lola Anglada, Miguel Hernández, Minguella, N. J. Praga i Rafael Casanova, treballen sobre aquest tema i elaboren el Manifest i els Murals del DENIP 2021.  El procés de creació dels murals compta aquest any amb el suport de Gloria Vives Xiol, artista plàstica i formadora de docents, i el treball de tot el professorat i alumnat implicat per viure una experiència de  cultura de la pau amb una dinàmica pictòrica, el treball cooperatiu en grup i el gaudi del procés de creació d'un mural.

Aquest curs, el Manifest i els Murals es presentaran el dijous 18 de febrer, en el marc d'una exposició de prop de 50 murals que restarà oberta fins el 7 de març al Centre Comercial Màgic Badalona.

El DENIP 2021 està organitzat per les nou escoles que hi participen, pel CRP del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració del Centre Comercial Màgic Badalona.


Comparteix