Cercador
V3.27
Menu
Ets a:

Demà dimarts se celebra l’acte de fi de curs de les classes de gimnàstica de les persones grans a Badalona

Comparteix


06/18/2017 10:00 PM - serveis socialsesports

Els assistents participaran en una taula de gimnàstica i en jocs i balls de coordinació

Demà dimarts, 20 de juny, a les 10 hores, tindrà lloc al Poliesportiu de Bufalà (carrer de Campoamor, 43), l’acte de cloenda de la Trobada Gimnàstica de Persones Grans, una activitat que s’ha estat realitzant en tots els Casals de Persones Grans de Badalona al llarg d’aquest curs 2016-2017. L’objectiu és facilitar a les persones d’edat avançada les eines per fer una activitat física a través de la pràctica de l’esport.

Aquestes sessions de gimnàstica han estat organitzades per l’Àmbit de Badalona Justa i Inclusiva de l’Ajuntament de Badalona en el marc dels programes de “Gent Gran” i “Envelliment Actiu” del Servei de Gent Gran.

Durant aquest curs hi han participat unes 300 persones. Les classes es realitzen dos dies per setmana i s’ofereixen a les residències municipals de gent gran, als socis dels casals municipals i als socis del casals de la Generalitat de Catalunya ubicats a Badalona.

A l’acte de demà està prevista l’assistència del cinquè tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Justa i Inclusiva, Francesc Ribot.

Tots els assistents participaran demà en una taula de gimnàstica i en jocs i balls de coordinació. A la finalització de l’acte rebran una acreditació de reconeixement d’assistència a les sessions de gimnàstica. Les dues persones de més edat que han participat a les classes de gimnàstica rebran un obsequi floral.

Badalona, 19 de juny de 2017

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat