Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

L’Institut la Llauna acull l’acte d’inauguració a Badalona del curs escolar 2017-2018

Comparteix


09/04/2017 10:00 PM - educació

Es presenta el Pla de Formació del Professorat, la Guia d’activitats educatives i la Guia Arts i Escola

Una Fira mostra l’oferta educativa dels centres i les entitats

Demà dimecres 6 de setembre, d’11 a 14 h, a l’Institut La Llauna (carrer Sagunt, 5), tindrà lloc l’acte d’inauguració del curs escolar 2017-18, adreçat a la comunitat educativa, al professorat i als equips directius dels centres d’ensenyament de la ciutat, des de les escoles bressol fins als estudis universitaris.

L’acte comptarà amb la participació de Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona; Laia Sabater, 4a tinent d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Badalona Educadora i Lluïsa Nicolau, directora dels Serveis Territorials de Barcelona-Comarques del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Durant l’acte es farà la presentació del Pla de Formació del Professorat, de la Guia d’activitats educatives i de la Guia Arts i Escola 2017-18, i la conferència “Les 10 connexions del canvi educatiu”, a càrrec de Jaume Carbonell, pedagog, periodista i sociòleg.

Des de les 11 h fins les 14 h, es podrà visitar la Fira de serveis amb informació dels projectes i activitats educatives que s’adrecen a l’alumnat i al professorat i que es duen a terme amb la participació de diferents centres i entitats de la ciutat. En concret s’exposaran activitats i materials promogudes, entre altres, per les entitats següents:

Associació La Rotllana, Fundació Catalunya - La Pedrera, Fundació Salut Alta, FAMPAS; editorial Barcanova; Servei Educatiu del DEGC; Ajuntament de Badalona: Educació Ambiental, Escola de Natura, Escola del Mar, Cultura, Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme, Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona, Espai Betúlia, Badalona Cultura, Museu de Badalona, Guàrdia Urbana, Joventut / Badiu Jove / PIDCES, Salut, Esports, Serveis Socials, Turisme, Consum, Feminismes, Urbanisme, Espais Públics, Port de Badalona, Conservatori Professional de Música, Escola de Música Moderna, Centre de Normalització Lingüística, Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO), Badalona Comunicació, Taula d'Infància i Adolescència de Badalona (TIAB), Consell dels Infants de Badalona (CIB) i Servei d’Educació.

Les escoles tornaran a ser protagonistes a Televisió de Badalona

Dins de la presentació del curs escolar, també es farà esment del programa “La nostra escola” realitzat per Televisió de Badalona. Durant tres mesos nens i nenes de 4t i 5è de primària han elaborat reportatges sobre algun aspecte de la seva escola com a autèntics professionals. Al llarg del curs anterior hi van participar 19 escoles de la ciutat. Els reportatges s’emetran la propera tardor i a partir de gener fins maig, els centres que s’inscriguin podran tornar a participar en aquest projecte que, amb l’acompanyament de Televisió de Badalona, possibilita la creació i la utilització dels mitjans audiovisuals per part de l’alumnat com a part imprescindible de la seva formació en comunicació.

Badalona, 5 de setembre de 2017

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat