Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Platges
Les platges de Badalona s’estenen al llarg de quasi 5 km. de litoral (3.300 m. útils), amb i amb una afluència d’usuaris/es de 1.000.000 a l’any. El Departament de Medi Natural de l'Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat, gestiona tot el que fa referència als serveis de temporada, equipaments, neteja i aspectes mediambientals de la façana marítima.


La platja és un dels espais més utilitzats per les persones que viuen a Badalona i per les d’altres poblacions veïnes. Aquest gran nombre d’usuaris/es fa que els serveis que ofereix hagin de ser de qualitat i en quantitat suficient al llarg del litoral.


Per tal d’aconseguir aquests objectius, l’Ajuntament de Badalona ha aprovat la política de qualitat i un catàleg de serveis per a les platges de Badalona, documents que es poden consultar en l’apartat de documentació.


D’aquesta manera, l’Àrea Metropolitana de Barcelona realitza els treballs necessaris per netejar, mantenir les infraestructures i mobiliari en bon estat així com oferir nous serveis als usuaris/es de la platges, i la Diputació de Barcelona col·labora amb l’Ajuntament en campanyes relacionades amb la salut i el salvament i socorrisme.


Descripció de les platges

Estat de les platges

Serveis a la platja

Neteja i manteniment de les platges

Pont del petroli

Normativa

Bandera Blava

Ubicació

ÀREA DE MEDI AMBIENT I SOSTENIBILITAT Finestra nova

Telèfon: 934832989

Adreça: Pl. Assemblea de Catalunya, 9-12 Entl.
Codi postal: 08911

Horari: De l'1 d'octubre al 31 de maig, de dl a dv de 8:30 a 13:30 h i dj de 16 a 18:30 h. De 1 de juny a 30 de setembre, de dl a dv de 8:30 a 13:30 h i dj de 16 a 18 h. Agost dj tarda tancat.


Comparteix