Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

EsportsAplicació mesures Covid-19 activitats esportives municipals

En aplicació de les restriccions de salut establertes per fer front a la pandèmia de la covid-19, us informem que es troben suspeses puntualment les altes noves als diferents serveis esportius: cursets natació dirigida(llista d’espera), abonats piscina, gimnasos i pistes d’atletisme, així com les entrades puntuals a aquests serveis.

S’informarà en aquesta mateixa pàgina, tan bon punt la normativa permeti fer altes noves.

Horari d’atenció telefònica Esports

L’Ajuntament de Badalona posa a disposició l’atenció telefònica directa del servei d’Esports al número 93 483 29 52, de dilluns a divendres, en horari de 12:00-14:00 hores i els dijous tarda, de 16:00-17:00 hores, a través del qual es podrà obtenir informació sobre:

- Serveis esportius dirigits: cursets de natació i gimnasos.

- Serveis esportius: abonats piscina i abonats pistes d’atletisme; accessos puntuals.

- Lloguer d’espais a les instal·lacions esportives municipals.

- Subvencions esportives.

També es poden fer consultes d’aquestes i d’altres qüestions relacionades amb el mateix servei d’Esports, per mitjà del correu electrònic: esports@badalona.cat. Tot i això, aquesta bústia no admet tràmits.

Pel que fa a tràmits (com per exemple donar-se de baixa dels diferents serveis), recordar que cal fer ús de la seu electrònica de l’Ajuntament de Badalona https://seu.badalona.cat/ o en el cas de persones físiques, també es pot entrar instància o escrit presencial al Registre de l’Ajuntament, situat a la pl. Assemblea Catalunya 9-12, en horari de dilluns a divendres 8.30-13.30 hores, sense cita prèvia.


Comparteix