Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Procés Participatiu Rambla-Canal-Port
PRIMERA JORNADA DEL PROCÉS PARTICIPATIU RAMBLA-CANAL-PORT

El dia 27 de febrer s’ha convocat la primera jornada comunitària del Procés Participatiu Rambla-Canal-Port, en la qual es posarà en comú el treball que prèviament han realitzat les entitats del districte 5 sobre dos aspectes: Ús dels quatre Equipaments que hi haurà a la zona i el nomenclàtor, o sigui, la proposta de noms per als futurs carrers i places. Una trobada que també servirà per posar llum sobre tots aquells dubtes que encara pugui generar entre la ciutadania un projecte que no sempre ha gaudit del consens necessari.

Aquesta sessió concreta la primera fase de treball feta amb les entitats del territori i la FAVB durant el juliol fins a desembre de 2015, i de recollida de propostes, al gener de 2016.

La informació aportada des de les diferents entitats ha estat prèviament classificada i les diferents alternatives, amb les aportacions elaborades per tècnics municipals, s’exposaran perquè tirin endavant les que rebin un suport majoritari.

Matí de decisions

La jornada se celebra de les 9.30h del matí a les 14h al Port de Badalona, i està oberta a la participació de tots els ciutadans i ciutadanes, preferentment els del districte número cinc (barris de Can Claris, Congrés, Gorg, Raval i La Móra), i als futurs veïns i veïnes de la zona, que estan tenint una implicació força activa en el procés. Hi haurà dinàmiques de treball i de deliberació i presentació de conclusions.

Tarda de formació

A partir de les 16h, s’han organitzat dues sessions de formació vinculades amb la temàtica futura del procés. S’ha programat una primera xerrada sobre l’ús social dels solars mentre s’inicien les obres i una segona sobre els aspectes de mobilitat de l’àrea. La sessió acabarà a les 18.30h

Les decisions preses durant la jornada en comunicaran posteriorment al conjunt de la ciutadania i s’informarà a les administracions competents i a la comissió de nomenclàtor municipal (perquè les valori d’acord amb els criteris establerts.)

El Procés Participatiu Rambla-Canal-Port continuarà després de la trobada del 27 de febrer amb la posada en comú i el debat sobre un equipament genèric de referència per a tota la ciutat; l’accessibilitat i mobilitat de la zona; diferents models de gestió dels equipaments; i l’ús dels espais que resten en desús mentre no es completa el projecte, entre d’altres qüestions.

Inscripcions per a la jornada del 27 de febrer

La data límit d’inscripció a la jornada és el divendres, 19 de febrer de 2016.

Per formalitzar-la, heu de seguir les indicacions. Rebreu un correu electrònic de confirmació conforme la tramitació s’ha fet correctament.

Per afavorir el màxim de participació, hi haurà un servei d’acollida per als infants amb monitoratge. També es facilitarà l’aparcament per a les persones que es desplacin en vehicle privat.

Transport públic:

Metro Pep Ventura

Tren rodalies Badalona i Sant Adrià

Autobús BD7

Més informació a:

Servei d’Atenció Ciutadana, a l’Edifici del Viver

OMD número 5. Av. Alfons XIII, 114 (Pavelló Olímpic Municipal)


Comparteix