Cercador
V3.20
Menu
Ets a:

Aquest diumenge 2 es farà un taller d’anellament d’ocells al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

Comparteix


09/27/2016 10:00 PM - medi ambienteducacióturisme

L’activitat, organitzada per l’Ajuntament de Badalona, té un caire familiar i el seu objectiu és descobrir, conèixer i veure de ben a prop els ocells que viuen al parc i a la ciutat

El parc de Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona acollirà aquest diumenge 2 d’octubre un taller d’anellament d’ocells adreçat al públic familiar. Aquesta activitat, organitzada per l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible de l’Ajuntament de Badalona, es farà de les 11.30 hores a les 13.30 hores i el seu objectiu és descobrir, conèixer i veure de ben a prop els ocells que viuen al parc i a la ciutat.

Durant tot el matí, els participants podran veure com s’anellen i s’estudien els ocells que un ornitòleg especialitzat haurà capturat prèviament al parc. Un cop s’hagin anellat i l’ornitòleg hagi explicat les característiques de cada espècie capturada, els ocells seran posats de nou en llibertat.

També s’analitzarà la importància de l’anellament com a mètode d’estudi de les aus i s’explicarà la importància que tenen els parcs urbans com a llocs de nidificació, descans i hàbitat per a nombroses espècies d’aus.

A més, durant aquest diumenge al matí i en el mateix horari, a la Jugatecambiental (situada a la glorieta del parc, a prop de la torre del rellotge), hi haurà diverses activitats visuals i plàstiques relacionades amb els ocells on es treballaran els colors, les formes i les textures.

Totes les activitats són gratuïtes, no cal inscripció prèvia i el punt de trobada és a la glorieta de la Jugatecambiental a les 11.15 hores.

Per a més informació es pot trucar a l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé enviar un correu electrònic a mediambient@badalona.cat

El projecte de la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús està organitzat per l’Ajuntament de Badalona amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’estudi d’art l’Obrador de la Riera i l’associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC.

Badalona, 28 de setembre de 2016

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat