Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Festival Blues & Ritmes Badalona


Festival Blues & Ritmes Badalona 2018


El festival Blues & Ritmes és una activitat musical que se celebra a Badalona des de l’any 1989. El festival és un referent musical, ja que la programació es nodreix d’artistes internacionals de primera categoria.

La nominació de Barcelona com a seu dels Jocs Olímpics del 1992 i la nominació de la nostra ciutat com a subseu, amb la consegüent creació per part del COOB de l’Olimpíada Cultural, que tenia com a finalitat bàsica l’organització d’esdeveniments culturals, va ajudar a dinamitzar tot l’entramat cultural de la ciutat, fins a arribar a la culminació de la creació del festival Blues & Ritmes a Badalona.

El festival aplega un seguit de concerts en què la música blues i les músiques d’arrels es fusionen amb els corrents més avançats. L’eclosió del coneixement d’aquestes músiques s’està produint actualment i, per tant, l’esperit del festival creat des de fa més de vint anys es manté més viu que mai.

Amb la participació del millors músics de world music i de músiques d’arrel tradicional, el festival gaudeix d’un prestigi important dins dels festivals musicals que es fan a Catalunya.


Comparteix