Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Organització municipal


Façana Ajuntament

L’objectiu de l’Ajuntament és impulsar un model de ciutat, amb confiança i determinació. Un projecte que reforci la igualtat d’oportunitats, la capacitat emprenedora; el dinamisme econòmic, la vitalitat de les entitats, de la cultura, dels creadors, del comerç. L’atenció a la gent gran, les oportunitats per als joves i de tants sectors que fan el nostre dia a dia. En l’actual període democràtic, Badalona ha fet una evolució molt destacada. Hem sabut superar tots els reptes. Ho hem fet en contínua transformació i canvi, ara també serà així. Estem en un moment decisiu per tornar a impulsar un altre pas endavant. L’Ajuntament és una organització bolcada a construir un futur comú, amb ambició de ciutat, que estengui la qualitat de vida i el benestar ciutadà.

A tot aquest comès hi contribueixen els grups municipals sorgits de les eleccions municipals; les àrees municipals que duent a terme la gestió i les polítiques locals amb els equips professionals de l’Ajuntament; les Oficines Municipals de Districte, properes, millorant el dia a dia de tots els barris que fan la Badalona que és una sola ciutat; els organismes autònoms i empreses municipals que concreten els plans en sectors específics; i els diferents canals de participació ciutadana on l’Ajuntament escolta i respon per servir millor als ciutadans i ciutadanes.

Tota la modernització municipal que impulsem, amb mitjans tecnològics, com la fibra òptica -que estenem- i aquest nou espai, entre d’altres, no tindrien sentit sense els ciutadans i les ciutadanes als que destinem una feina intensa, amb esperit de servei. Per fer que la Badalona que estimem progressi. I fer-ho conjuntament.


Comparteix