Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

L’Oficina de Turisme de Badalona participa aquest cap de setmana per tercer any consecutiu a la festa “Fem de Badalona un gran Badiu”

Comparteix


17/06/2016, 0:00h. - turisme

Es tracta d’una iniciativa veïnal que consisteix en guarnir balcons, finestres i façanes amb flors i plantes als barris del Centre i Dalt la Vila

Un jurat farà un reconeixement a les propostes decoratives més originals de totes les inscrites al prèviament al concurs

L’Oficina de Turisme de Badalona participarà aquest proper dissabte 18 i diumenge 19 de juny, coincidint amb la celebració del Dia sense cotxes, a la festa “Fem de Badalona un gran Badiu”, una activitat organitzada per les Associacions de Veïns dels barris del Centre i de Dalt la Vila que consisteix en guarnir i engalanar a partir de flors, plantes i elements decoratius les façanes, els balcons i les finestres d’alguns carrers de la ciutat. Aquesta festa consolidada en el calendari d’actes de la ciutat compleix enguany la seva 16ª edició.

Aquest any, i organitzat des de l’Associació de Veïns de Dalt la Vila, dins la programació de la festa, el dissabte 18 de juny i al llarg del tot el dia, destaca l’espai “Gat amb flor”, que aglutina tot una sèrie d’activitats i propostes culturals vinculades al món animal i més concretament els gats. També es podrà gaudir d’una catifa de flors durant el matí de diumenge al carrer de la Mercè, entre d’altres actes.

Seguint amb la tradició de la festivitat, un dels apartats més destacats de la festa és el concurs de decoració de façanes on un jurat farà un reconeixement a les propostes decoratives més originals de totes les inscrites al prèviament al concurs. L’entrega dels premis es farà el diumenge 19, a les 19 hores, a la seu de l’ AV del Centre (carrer Sant Miquel, 34).

La participació de l’Oficina de Turisme en l’edició d’ enguany consistirà en guarnir l’entrada i l’interior de l’Oficina de Turisme de Badalona, situada a l’edifici del Centre Cultural El Carme al carrer Francesc Layret, amb elements decoratius fets a partir de paper, cartolina i materials reciclats, relacionats amb el món de les plantes, les flors, els horts urbans, i elements naturals.

El segon tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, ha explicat que “l’Oficina de Turisme vol mostrar amb aquesta participació el seu suport i recolzament a aquest tipus d’iniciatives veïnals que potencien i sensibilitzen a la ciutadania respecte el valor de l’embelliment i la guarnició dels carrers amb alguns elements naturals, fent-los així més atractius i acollidors per a la ciutadania badalonina i per a altres visitants”.

Des de l’ Oficina de Turisme es vol animar a la resta de ciutadans badalonins a que participin de la festa enguany i en properes edicions, i que es tingui present el guarniment dels seus balcons, finestres i façanes al llarg de tot l’ any.

Badalona, 17 de juny de 2016