Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

InfantilRacó de Famílies

És la secció de la biblioteca on hi ha els llibres i revistes especialitzades en educació infantil. És un fons format principalment per obres adreçades a adults i ofereix informació relacionada amb els infants i joves a través d’un fons documental de temàtiques diverses com educació, psicologia, salut, alimentació, puericultura, informació per edats, literatura infantil, contes relacionats amb la família, els germans, els valors, etc.

Llibres d’imaginació

Són els llibres de contes i lectura. Hi trobem llibrets per als més petits de la casa, petits lectors pels quals la lectura és encara mirar i escoltar, per als nens pels quals la lectura és compartir el llibre amb l’adult i per a aquells que ja s’endinsen sols dins del meravellós món de la lectura.

Els llibres van identificats amb gomets de color segons l’edat:

    De 0 a 6 anys

    De 7 a 10 anys

   A partir d'11 anys

Llibres de coneixements

En aquest llibres el nens hi podem trobar informació sobre temes diversos: animals, esports, manualitats, història, llengües, etc.

Fons multimèdia

Disposeu d’una gran varietat de fons amb format multimèdia dedicat als més petits de la casa i a infants fins a 13 anys. Hi trobareu pel·lícules, documentals, música, etc.


Ubicació

BIBLIOTECA CENTRAL URBANA CAN CASACUBERTA Finestra nova

Telèfon: 934643400
Correu e.: b.badalona.cc@diba.cat

Web:  http://badabiblios.cat/ Finestra nova

Adreça: Mossèn Anton, 40-48
Codi postal: 08912

Horari: Dilluns a divendres 10 a 20.30 h i dissabte 10 a 14h. Consultar horaris especials.


Comparteix