Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

PréstecPréstec

La Xarxa de Biblioteques Municipals dóna accés a més de vuit milions de documents (llibres, DVD, CD, revistes i diaris) que podràs localitzar a l'Aladí, el catàleg col·lectiu de la Xarxa. El préstec és gratuït i permet endur-te a casa durant 30 dies fins a 30 documents (en el cas dels bibliobusos, 21 documents). Només necessites disposar del carnet de la biblioteca, que és vàlid a totes les biblioteques públiques de Catalunya i també permet gaudir de descomptes culturals.

També pots descarregar-te llibres electrònics des del portal  eBiblio Catalunya i audiollibres en MP3.

 Més informació: Normativa reguladora per a l'obtenció del carnet d'usuari de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona i l'ús dels serveis bibliotecaris vinculats

Renovació de documents

Si necessites disposar dels documents prestats durant més dies, pots demanar una renovació personalment a la biblioteca o bé a través del catàleg Aladí.

Per fer la renovació, cal que accedeixis a l’espai personal en l’apartat ‘El meu compte del catàleg Aladí i t'hi identifiquis amb el número del teu carnet de la biblioteca i el PIN.

Reserva de documents

Si busques un document que està en préstec, tens l'opció de reservar-lo automàticament a través del catàleg Aladí o posar-te en contacte directament amb la biblioteca.

Quan retornin el document reservat, rebràs un avís per telèfon o per correu electrònic per passar a recollir-lo en els propers set dies a la biblioteca propietària del document. Si prefereixes que te'l duguin a la teva biblioteca habitual, pots utilitzar el servei de préstec interbibliotecari.

Si no pots passar personalment a recollir el document reservat, pots autoritzar una altra persona. Per fer-ho caldrà que presenti: el seu DNI original, la fotocòpia del DNI de la persona que autoritza i aquesta autorització correctament emplenada.

Bústia de retorn de documents

La bústia de retorn et facilita tornar els documents que tens en préstec qualsevol dia i a qualsevol hora, fins i tot quan la biblioteca està tancada.

Préstec a domicili

En el cas de persones amb problemes de mobilitat temporal o permanent, com poden ser malalts crònics, persones en període de convalescència, amb discapacitats físiques o persones grans, la Xarxa de Biblioteques Municipals presta documents a domicili mitjançant la tasca de voluntaris. 

Observacions: Si teniu necessitat d'obtenir documents de les Biblioteques de Badalona i no podeu desplaçar-vos presencialment per diferents motius de salut, des de la Biblioteca us oferim aquest servei. Només cal trucar (934 643 400) o enviar un correu electrònic a: b.badalona.cc@diba.cat sol·licitant el/s document/s i us els durem a casa.


Ubicació

BIBLIOTECA CENTRAL URBANA CAN CASACUBERTA Finestra nova

Telèfon: 934643400
Correu e.: b.badalona.cc@diba.cat

Web:  http://badabiblios.cat/ Finestra nova

Adreça: Mossèn Anton, 40-48
Codi postal: 08912

Horari: Dilluns a divendres 10 a 20.30 h i dissabte 10 a 14h. Consultar horaris especials.


Comparteix