Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Tarja T escolar
La Tarja T-escolar es un títol de transport vàlid per a desplaçaments d'alumnat fins a16 anys, que es fan en grup i de forma programada. El preu és de 1,10 € per viatjant (nens i nenes, nois i noies i adults acompanyants), inclou l’anada i la tornada, amb tots els transbordaments necessaris sense limitació horària. Es pot utilitzar a les zones on presta servei l’empresa de Transport Metropolità de Barcelona (TMB), i d'acord amb el conveni vigent entre TMB i TUSGSAL.

Quan els centres educatius tenen programades les sortides (trimestralment, per curs escolar o en la modalitat que cada centre les programi), per adquirir les targetes necessàries cal contactar amb el Centre d’atenció al client de TUSGSAL (Plaça Joan Miró, 3  08912 Badalona, Tel. 901 51 11 51). Cal portar el full de compra de TUSGSAL (veure Documentació) i l'acreditació que ha facilitat el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona a tots els centres educatius.

En el cas dels casals d'hivern, primavera o estiu cal que la sol·licitud informi de l'activitat que es farà,  la data, el lloc i l'edat dels participants.
 
Si un centre no disposa de l'acreditació corresponent, cal que la sol·liciti a: serveieducacio@badalona.cat i la rebrà per correu electrònic. Aquest document acredita que és un centre educatiu que desenvolupa activitats educatives a la ciutat de Badalona.

Més informació: Servei d’Educació, Tel. 93 483 27 75


Comparteix