Cercador
V3.30
Menu
Ets a:

Aquest diumenge es farà l’activitat La biodiversitat del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús de Badalona i el taller Decoració de l’espai Box

Comparteix


10/10/2017 10:00 PM - medi ambientturisme

Es tracta d’activitats adreçades a un públic familiar per conèixer els indrets, la vegetació i les espècies del parc

El parc de Can Solei i de Ca l’Arnús acull aquest diumenge, 15 d’octubre, de les 11.30 a les 13.30 hores, el taller La biodiversitat del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús. Es tracta d’una activitat de descoberta i observació de la vegetació singular del parc i de les espècies de flora i fauna que habiten el jardí de papallones i l'hotel d'insectes adreçada al públic familiar.

La dinàmica de l'activitat consta de diferents fases. En primer lloc es podrà conèixer la història del parc i els seus valors ambientals. A continuació, es descobriran les plantes singulars del parc. A través del plànol es podran localitzar diferents arbres d'interès botànic i/o històric i identificar i conèixer les principals característiques. Per últim, els participants sabran qui viu al jardí de les papallones. A través de claus dicotòmiques senzilles s’identificaran les principals papallones i insectes i la vegetació del jardí. Aquesta activitat forma part del Programa Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat, Compartim un futur.

A més, a l’espai de la Jugatecambiental (situada a la glorieta del parc), hi haurà el taller Decoració de l’espai Box, que pretén fer una intervenció plàstica col·lectiva a la caseta de fusta, a través de dibuixos i pintures inspirats en la biodiversitat del parc.

Totes les activitats són gratuïtes, no cal inscripció prèvia i el punt de trobada és a la glorieta de la ‘Jugatecambiental’ a les 11.30 h.

Per a més informació, podeu trucar a l’Àmbit de Badalona Pròspera i Sostenible de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé envieu un correu electrònic a mediambient@badalona.cat

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús està organitzat per l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’estudi d’art l’Obrador de la Riera i l’associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC.

Per consultar tota la programació de tardor de la ‘Jugatecambiental’ podeu consultar al següent enllaç:

http://badalona.cat/portalWeb/getfile?dID=97361&rendition=web

Badalona, 11 d’octubre de 2017

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat