Cercador
V3.27
Menu
Ets a:

L’Ajuntament aposta per assumir la construcció d’una pista poliesportiva a l’antiga fàbrica Jumberca per desbloquejar el nou institut a Canyadó

Comparteix


05/16/2017 10:00 PM - educacióesports

El consistori fa arribar aquesta proposta al Departament d’Ensenyament de la Generalitat que es completaria amb la signatura d’un conveni entre ambdues administracions per garantir el futur del nou centre educatiu

L’Ajuntament de Badalona ha traslladat a la Generalitat de Catalunya la proposta de fer-se càrrec de la construcció d’una pista poliesportiva, que s’ubicaria a l’espai de l’antiga fàbrica Jumberca, per desbloquejar la construcció del nou institut de Badalona situat al barri del Canyadó. Aquest centre començarà el curs 2017-2018 amb dues línies de l’ESO.

La 4 tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Badalona Educadora, Laia Sabater, ha fet la proposta aquesta setmana en el decurs d’una reunió amb la directora de Serveis Territorials de Barcelona Comarques del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, Lluïsa Nicolau. La proposta de l’Ajuntament contempla la signatura d’un conveni per part de les dues administracions per permetre que l’equipament esportiu, fora de l’horari lectiu del nou Institut, pugui donar servei com espai esportiu per a la ciutat.

Laia Sabater ha manifestat que “amb aquesta proposta que hem traslladat a la Generalitat volem donar un impuls a la construcció del nou institut en aquesta zona perquè és molt necessari”. La regidora de Badalona Educadora ha afegit que “tal com s’ha vist a les preinscripcions, els dos grups que s’han ofert, han quedat plens”.

El nou institut de Badalona començarà el curs 2017-2018 amb dues línies de l’ESO que s’ubicaran, de forma provisional, dins l’actual edifici de l’escola Lola Anglada, amb la previsió que, tan aviat com sigui possible, es puguin traslladar als mòduls que s’instal·laran als terrenys de Jumberca destinats a equipaments educatius.

Badalona, 17 de maig de 2017

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat