Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Moció contra els bombardejos d’Israel sobre Gaza i en suport del poble palestí

Comparteix


23/07/2014, 0:00h. - cooperaciósolidaritat

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada aquest dimarts 22 de juliol una moció per expressar la solidaritat amb el poble palestí i la condemna dels atacs israelians contra la població civil de la franja de Gaza i tots els territoris ocupats.

La moció proposa els següents acords:

1. L'Ajuntament de Badalona en ple es solidaritza amb el poble palestí i condemna enèrgicament l'ús de la força de guerra israeliana contra la població civil a Gaza, així com en tots els territoris ocupats.

2. L'Ajuntament de Badalona insta l'ONU, la comunitat internacional i la diplomàcia europea a intermediar per aturar immediatament aquesta massacre.

3. L’Ajuntament de Badalona manifesta el suport/adopció de les mesures proposades en l’estratègia BDS.

4. Donar trasllat dels acords al president del govern espanyol, a l’ambaixador de l'Autoritat Nacional Palestina a Espanya, senyor Musa Amer Odeh, a l’ambaixador d'Israel, senyor Alon Bar, al secretari general de les Nacions Unides, senyor Ban Ki-moon, al president de la Comissió europea, senyor Jean-Claude Juncker, al president del Parlament europeu, senyor Martin Schulz, i a les entitats locals que treballen per la pau i la solidaritat.

La moció s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals del PSC i ICV-EUiA. El grup municipal del PP i el regidor no adscrit han votat en contra. El grup municipal de CiU s’ha abstingut.

Badalona, 23 de juliol de 2014