Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Esport i oci
Badalona és una ciutat esportiva, dinàmica i activa. Però si per algun aspecte Badalona és especialment reconeguda és per l’esport del bàsquet “Badalona bressol del basquetbol” .

Badalona compta amb clubs amb una llarga trajectòria esportiva, destacant principalment en el món del futbol, la natació, l’atletisme, etc. I també amb practiques esportives de gran arrelament ciutadà com els diferents esports nàutics -amb la vela com a principal referent-, el Pitch and Putt, les curses de fons i el ciclisme, entre d’altres.

Per lliure o en grup, improvisada o planificadament, col·lectiva o individualment,... Badalona viu l’esport amb energia.

Però més enllà de l’activitat física, a la nostra ciutat hi trobaràs diferents propostes per emplenar el teu temps lliure. Descobriràs un munt d’activitats per passar un dia ben agradable a la nostra ciutat.

Si el que t’agrada és sortir a sopar, i prendre la fresca tot anant a fer una copa, a Badalona hi trobaràs el que necessites. Badalona no només viu de dia, també viu de nit. A l’extrem nord de la ciutat, al polígon industrial de Can Ribó, al barri del Manresà, hi podràs trobar la major part de la oferta d’oci nocturn de la ciutat, amb nombrosos bars i pubs d’estils musicals ben variats. També, al carrer Santa Madrona, tocant a la Rambla, s’hi concentra una destacada i moderna oferta de bars musicals, on poder gaudir de la nit ben a prop del mar.


Comparteix