Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

música Trobada concert de la Unió de Corals de Gent Gran de Badalona
La Unió de Corals de la Gent Gran de Badalona es presenta a la ciutat amb un concert al Teatre Blas Infante el proper diumenge, 23 de novembre a les 17 hores. Corals participants: Coral Can Canyadó. Sílvia Planagumà, directora; Coral Nova Lloreda. Miquel Àngel Hernández, director; Corals Sant Crist i Juan Valera. Joan Celma, director; Coral Sant Roc. Eugenio Malm Mayer, director; Coral Can Mercader. Bruno Nájera, director; Coral Morera. Bruno Nájera, director; Coral Congrés. Albert Llausí, director; Coral Pep Ventura. Bruno Nájera, director.

Fa molt anys que el cant coral a Badalona als casals de gent gran és un element imprescindible com a eina de cohesió i vehicle de cultura és per això, que va sorgir la idea de crear un llaç entre tots els cantaires de les corals per fer-ne una unió cultural, solidària i musical per potenciar i propagar el cant coral. La Unió de Corals de la Gent Gran és una formació amb més de 150 cantaires que podrà interpretar cançons en actes i concerts a la nostra ciutat. L’any 2015 participarà en els concerts musicals i solidaris de Badalona i prepara un espectacle coral amb música instrumental de Sarsuela a mode d’antologia.

Les corals de la Unió preparen la cantata “Cantàvia” del projecte Cantagrans organitzat per l’Auditori de Barcelona i que reuneix a formacions corals i participants individuals de tot Catalunya en un mateix espectacle.Informació bàsica

Inici: 23/11/2014 17:00 h.


TEATRE BLAS INFANTE Finestra nova

Adreça: C/ Andrés Segovia, 45
Telèfon: 934607480
Correu e.: info@teatrezorrilla.cat
CP.: 08913


Comparteix