Cercador
V3.01
Menu
Ets a:

Activitats aquàtiques juliol 2017Presentació activitats aquàtiques a la Piscina Municipal Mireia Belmonte

Les activitats aquàtiques d’estiu programades pel mes de juliol i adreçades a infants, joves i adults, engloba tot un seguit d’activitats com: cursets de natació per aprendre a nedar i/o perfeccionar els estils i activitats físiques i de relaxació amb música dins l’aigua, un seguit de serveis esportius amb els objectius de:

- Divertir-se i relacionar-se.

- Aprendre a nedar.

- Millorar la tècnica dels diferents estils de natació.

- Fomentar una activitat saludable.

- Millorar les qualitats físiques bàsiques.

Amb la finalitat de promoure la pràctica esportiva entre la població de la ciutat i, en particular, iniciar-los a la pràctica de la natació com a un coneixement bàsic de supervivència en un medi aliè com és l’aigua. Tot això sense deixar de banda altres objectius o beneficis físics a determinades edats.

Informació activitats aquàtiques juliol 2017

La informació sobre els horaris, preus, edats dels cursets i número de places la podreu trobar a l’espai documentació al PDF: Programa activitats aquàtiques i preus públics.

Així mateix, totes les dates de procediment com el inici de la preinscripció, dates del sorteig si fos necessari, inici de les inscripcions i d’altres procediments, podreu trobar la informació al PDF: Dates procediments activitats aquàtiques juliol

Quadrant horaris cursets intensius de juliol amb places sobrants

Els horaris amb places sobrants es pot consultar al PDF publicat a l’espai documentació, i en el cas d’estar interessat en alguna d’aquestes places, per inscriure’s s’haurà de demanar cita prèvia al Servei d’Atenció Ciutadana i portar la documentació corresponent.

Reassignació de places sobrants després del procés de inscripció.

Un cop finalitzades les inscripcions el 23/06/2017, si han sobrat places d’usuaris que no hagin realitzat la seva inscripció, aquestes s’adjudicaran primer a la llista d’espera per l’ordre establert, i posteriorment si encara queden places aquestes s’oferiran a qualsevol ciutadà que n’estigui interessat.

Inici de les inscripcions de les places adjudicades del 06/06/2017 al 23/06/2017

Per realitzar la inscripció s’haurà de demanar cita prèvia al Servei d’Atenció Ciutadana al telèfon 93 483 29 25 o per internet a www.badalona.cat

Documentació que cal aportar:

- Fotografia mida carnet

- Fotocòpia del DNI o llibre de família (pels menors d’edat que no tinguin DNI), i fotocòpia del DNI del pare/mare o tutor/a legal del menor.

Cartell activitats aquàtiques
Flyer activitats aquàtiques
Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat