Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Servei documentació especialitzatSERVEI DE DOCUMENTACIÓ ESPECIALITZAT

Des de l’any 2000 el CRAD pertany a la Xarxa de Centres de Documentació i Biblioteques per a Dones, creat el 1994, i en la que s’integren totes les biblioteques i centres de documentació creats per associacions de dones, organismes públics i universitats i grups d’investigació

El Centre de documentació promou i afavoreix l’estudi i la investigació sobre les dones mitjançant la informació bibliogràfica i documental que recull, organitza i difon. És obert a estudiants, investigadors, professionals, entitats, associacions i a qualsevol persona interessada en el tema, a les quals ofereix informació i documentació referent a les dones en diverses àrees temàtiques com: ciència, filosofia, sociologia, política, cultura, dret, història, educació, família, teoria feminista, treball, economia, art, antropologia, literatura, legislació, psicologia, salut, etc. Tot i ser un recurs de ciutat també és referent a l’àrea del barcelonès nord (Sant Adrià, Santa Coloma de Gramenet, Tiana i Montgat) per l’especificitat dels seus fons.

El servei ocupa un espai que compta amb sala de consulta i biblioteca, accés via wifi per a consultes on line. El seu fons consta de 3200 monografies, publicacions periòdiques i materials audiovisuals classificats, per la seva particularitat temàtica, de forma similar al Centre de Documentació de l’Institut Català de la Dona i també amb un “Tesauro” de descriptors comuns.

Mitjançant aquest servei s’ofereix:

    • Atenció personalitzada, préstec personal, préstec interbibliotecari, difusió selectiva de la informació, servei Wi-Fi d’accés a Internet, visites guiades.

    • Suport documental a les necessitats informatives i formatives d’Associacions de Dones, Grups d’investigació i usuaris/es particulars.

    • Difusió del seu fons mitjançant tallers, seminaris, tertúlies, col·loquis, exposicions,...


Comparteix