Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Associació Districte Apatxe"Districte Apatxe", neix gràcies a les inquietuds d'un grup de joves que realitzaven activitats al Casal Cívic de Pomar. En un primer moment es va pensar fer una agrupació que realitzés activitats només al barri de Pomar, però desprès d'una sèrie de reunions, es va pensar obrir fins tot el districte número 3 de Badalona. Això va passar a l'any 1997, però no és fins dos anys més tard que el grup de joves passa a ser una de les seccions de l'A.L. El Gripau Blau. Des del 2007 som una entitat independent, registrada al Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i inscrita al Registre Municipal d’Entitats de l’Ajuntament de Badalona.

 

Disposem d'una sala pròpia a l'annex del Casal Cívic de Pomar, cedida per l'AVV del mateix barri. Tot i que les nostres activitats no es redueixen a aquest espai, ja que per tal de portar-les a terme, tenim necessitats d’espai que amb aquesta petita sala no es cobreixen, normalment la fem servir com a espai de trobada i reunions, per la resta tenim acords amb diferents entitats del districte i de la ciutat, i l’administració pel seu bon desenvolupament.

 

Estem organitzats en comissions de treball, que són les següents:

  Katalakaska Teatre, Titelles, Contes i Poesia. Kamishibai, contes de paper.

  Colla de capgrossos 'La Caperusa'

  Comissió de Noves Tecnologies.

  Comissió Pedagògica.

  Comissió de Balls.

  Comissió de Visites i excursions.

  Tallers de l’entitat.

  Activitats Extraordinàries, (Trobades i col·laboracions amb altres entitats, campanyes econòmiques i solidàries, formació, etc.)


Comparteix