Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Xarxa de Camins Escolars


Banner camins escolars


L’Ajuntament de Badalona conjuntament amb el Consell de la Mobilitat Sostenible i el Transport Públic i la comunitat educativa està treballant en la creació de la Xarxa de Camins Escolars de Badalona.

El "Camí Amic del Parc", dels centres escolars Lola Anglada i Artur Martorell, és la prova pilot d’implantació del primer camí escolar a la ciutat.

Els objectius dels camins escolars són impulsar modes de transport infravalorats com el fet d’anar a peu, l’ús del patinet o la bicicleta; promoure que els infants vagin a l’escola de manera autònoma, segura i sostenible; transformar l’espai públic en un espai de socialització, aprenentatge, joc i convivència; i adquirir hàbits de mobilitat saludable reduint l’ús excessiu del vehicle privat i les seves greus conseqüències en la salut de totes les persones.

Un “Camí Amic” funciona tots els dies de l’any, amb la voluntat de ser especialment útil als infants entre 9 i 10 anys quan comencin a anar sols o en grup a l’escola o pel carrer, però també per a totes les persones que es desplacen a peu per la ciutat. Els camins amics compten amb una senyalització pròpia i amb la col·laboració d’establiments i comerços.


Per a més informació sobre camins escolars cliqueu aquí.


Comparteix