Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

El comerç


Banner comerç

El comerç és l’eix central de la vida ciutadana a Badalona i esdevé una font de riquesa importantíssima per al dinamisme social, cultural i econòmic de la nostra ciutat. El comerç i les relacions comercials són una activitat que contínuament s’ha de renovar i adaptar als temps: les noves tecnologies, els nous models de centres comercials, l’explosió demogràfica, la diversitat social, etc...,obliguen el comerç a sotmetre’s a constants transformacions per tal de garantir el seu desenvolupament futur.

El comerç és un dels pilars fonamentals en què es basa l’economia de la nostra ciutat, amb més de 5.000 comerços i el 23% de la població activa ocupada en el sector. A Badalona les associacions de comerciants tenen un paper molt important, que corresponen a diferents barris i zones de la ciutat.

Els sis mercats municipals representen l’essència de la vida ciutadana a Badalona, amb un bon servei i una oferta de productes de qualitat que els fan mantenir el paper històric de motors d’un barri i d’una ciutat.

Aquest web que us presentem pretén donar a conèixer les diferents zones de comerç de proximitat, mercats municipals i encants, per tal d’informar-vos de les possibilitats que ofereix el comerç de la nostra ciutat, procurant atendre així, de la millor manera possible, les necessitats dels badalonins i de les badalonines.


Comparteix