Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Ruta turística pel centre històric
L’ Oficina de Turisme de l’ Ajuntament de Badalona posa a disposició de tots els seus visitants, un innovador i original servei turístic que permet, de manera àgil però també detallada, conèixer i redescobrir la nostra ciutat. Es tracta de la ruta audioguiada de Badalona.

Amb el nom de “Ruta turística pel centre històric”, aquest nou servei gratuït, ofereix la possibilitat de fer un recorregut de 13 punts, pel centre històric de la nostra ciutat.

Per mitjà d’uns aparells de fàcil ús i, avalats per la fundació ONCE, l’usuari podrà fer un viatge per alguns dels indrets més atractius de la nostra ciutat.

A partir d’un sistema de locució en cinc idiomes - català, castellà, francès, anglès i rus -, i amb efectes sonors que la complementen, es podrà realitzar el recorregut de forma individualitzada i autònoma, seguint un itinerari degudament senyalitzat, explicat i estructurat.

La ruta, de 2.6 Km de distància, es podrà completar en uns 90 minuts aproximadament, tot i que cada usuari la pot fer al ritme que desitgi.

TAMBÉ AMB CODIS QR

Ara també us oferim la possibilitat de realitzar la ruta a partir dels vostres telèfons mòbils. En cada un dels punts de la ruta hi trobareu un codi QR on, si us el descarregueu, podreu gaudir del contingut i les explicacions de l’ audioguia.

El codi QR (Quick Response Barcode) o codi de resposta ràpida, és un sistema que permet emmagatzemar informació mitjançant un codi de barres. Per tal de llegir els codis, és necessari disposar d’un telèfon mòbil o dispositiu amb càmera de fotos i un lector compatible.

En l’actualitat, existeixen nombrosos lectors de codis QR gratuïts en funció del sistema operatiu del telèfon mòbil, que són fàcils i ràpids de descarregar.

.


Comparteix