Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Cementiris - Serveis funerarisCEMENTIRIS MUNICIPALS

Ateses les circumstàncies actuals derivades de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, el Servei d'Atenció Ciutadana de Cementiris ha adaptat els seus horaris d´atenció a l'evolució de la situació sanitària.

..........................................................................................................................................

CITA PRÈVIA I TRAMITACIÓ DE SOL·LICITUDS:

Per prevenció, actualment no es poden agafar cites prèvies per la webl i les tramitacions s'han de fer per via telemàtica a la Seu electrònica. Només en cas que no es disposin de les eines necessàries es podran fer de forma presencial, amb Cita Prèvia gestionada telefònicament per l´ oficina de Cementiris.

La tramitació per internet es pot fer a través de la Seu electrònica, disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

La instància de sol·licitud i documentació, també es poden presentar a través de les següents vies:

Edifici Viver Pl. de l Assemblea de Catalunya, 9-12, al SAC o Servei d´atenció al ciutadà (SAC) - Unitat de registre. La instància especifica de tràmits de cementiris es facilita al servei d´atenció que hi ha a l´entrada.

Oficines Municipals de Districte de Badalona.

Si viu fora de Badalona, es pot presentar la instància a l´Ajuntament del seu Municipi.

Per a més informació poden trucar als telèfons 93 483 26 49 i 93 483 26 50 o contactar per correu electrònic cementiris@badalona.cat

.......................................................................................................................................

RENOVACIONS DEL DRET FUNERARI PER A 25 ANYS:

El termini per fer la renovació finalitza el 15/12/2021.

Informem que per la renovació dels títols caducats a l´ any 2020, el titulars rebran a partir del mes de maig, una carta informativa amb les indicacions per tramitar-ho.

Per la renovació dels títols que van caducar l´ any 2019, s´ ha ampliat el termini per fer la renovació fins el 15/12/2021.

En cas de defunció de la persona titular és obligatori sol·licitar prèviament el tràmit de canvi de nom a favor de qui farà la renovació de la concessió de 25 anys.

....................................................................................................................................

EMISSIÓ DE TÍTOLS DE DRET FUNERARI:

Actualment l´emissió i lliurat de títols de Dret Funerari, s´han endarrerit respecte de les dades habituals d’entrega. Informem que encarar que no rebin el nou títol, en cas de necessitat, podem fer ús del que tenen actualment a nom del mateix titular. En cas de canvi de nom o no tenir títol, es farà servir l'últim rebut pagat de la taxa de manteniment anual.

....................................................................................................................................

INFORMACIÓ CEMENTIRIS MUNICIPALS:

Hi ha un servei d´escales i de clau mestre per obrir els nínxols (en cas de no disposar el dia de la visita), que es poden demanar a l´Oficina del Cementiri.