Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Addenda al Contracte Programa 2016-2019 de col·laboració entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat i l’Ajuntament de Badalona

Comparteix


11/29/2017 11:00 PM - serveis socials

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió ordinària celebrada el dimarts 28 de novembre l’addenda al Contracte Programa 2016-2019 de col·laboració entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat i l’Ajuntament de Badalona.

Es proposa aixecar la suspensió de l’expedient i ratificar la resolució de l'alcaldessa de data 26 d'octubre de 2017 d'aprovació de l'addenda al Contracte Programa 2016-2019 per a la coordinació, la cooperació i la col·laboració entre el Departament de Treball, Afers socials i Famílies i l'Ajuntament de Badalona.

Es tracta de més de 7 milions d'euros destinats sobretot als serveis bàsics de Serveis Socials. Com a novetat aquest any s’inclou la contractació de 24 nous professionals. Aquests professionals –no entraran a formar part estructural de la plantilla– són 15 administratius, 6 treballadors socials i 3 educadors socials. L'ampliació respon a la incorporació de la figura dels administratius com a part essencial dels equips d'atenció bàsica, i també al fet que Badalona es considera una població d'especial complexitat i per tant, necessita una ràtio diferent de treballadors i educadors socials.

Els grups municipals de Guanyem Badalona en Comú, ERC, ICV-EUiA, i la regidora no adscrita han votat a favor. Els grups municipals del PP, PSC, Partit Demòcrata i Unió i Ciutadans s’han abstingut.

Badalona, 29 de novembre de 2017