Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

Aquesta setmana han començat les obres de reurbanització del carrer de la Costa

Comparteix


02/14/2018 9:00 AM - via públicaurbanismeobres

El projecte revaloritza l’estructura medieval d’aquest carrer situat al nucli històric del barri de Dalt de la Vila

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de reurbanització del carrer de la Costa, al barri de Dalt de la Vila, amb l’objectiu de recuperar, restaurar i rehabilitar el carrer i també de millorar els serveis urbans públics.

El projecte permetrà revaloritzar i potenciar l’estructura medieval d’aquest carrer situat al nucli històric de Dalt de la Vila. Aquesta actuació té un cost de 211.000 euros i una durada prevista de 5 mesos.

Les obres inclouen la renovació dels paviments, reproduint les característiques històriques, i també del clavegueram i de les xarxes de serveis.

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i el primer tinent d’Alcaldia, Oriol Lladó, han visitat aquesta tarda el carrer de la Costa i han destacat la importància de desenvolupar projectes d’aquestes característiques. En aquest sentit, Lladó ha explicat que “aquestes són unes obres de rehabilitació que permeten mantenir la fisonomia d’aquest indret tan emblemàtic per tota la ciutadania de Badalona”. El regidor ha assegurat que “l’actuació manté la forma còncava del carrer i la típica pedra de Montjuïc, de manera que aconseguim posar al dia el carrer i alhora conservar l’essència d’un dels principals punts d’entrada al barri de Dalt de la Vila”.

Aquesta actuació forma part del Pla Recupera de l’Ajuntament de Badalona que preveu la inversió de 18 milions d’euros per desenvolupar projectes de rehabilitació, reparació i recuperació de diversos espais públics, instal·lacions i equipaments amb problemes de manteniment de la ciutat.

Badalona, 14 de febrer de 2018

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat