Cercador
V3.31
Menu
Ets a:

L’exposició ‘Menja bé, tu hi guanyes!’ es podrà visitar a la Sala del Centre Cívic de Sant Roc fins al 19 de febrer

Comparteix


02/13/2018 11:00 PM - sanitat

La mostra, cedida per la Diputació de Barcelona, vol fomentar els hàbits saludables entre la ciutadania

Fins al dilluns 19 de febrer, totes aquelles persones que estiguin interessades poden visitar a la Sala del Centre Cívic de Sant Roc l’exposició cedida per la Diputació de Barcelona Menja bé, tu hi guanyes!, oberta a la ciutadania de Badalona des del passat 23 de gener. L’objectiu de l’exposició, que és, és fomentar els hàbits saludables.

Per tal d’arribar a les persones més joves, les escoles de Badalona Sud i Gorg s’han implicat organitzant visites de l’alumnat d’alguns cursos de primària. Abans d’iniciar el recorregut de l’exposició, els infants que participen en aquestes visites descriuen els seus hàbits quotidians per tal d’exemplificar com són de saludables. Seguidament realitzen una visita guiada a la mostra i finalment visiten al mercat municipal on els nens i nenes poden veure els aliments de temporada. Amb aquestes visites es vol conscienciar als infants i es busca que la inculcació d’aquests hàbits saludables tingui continuïtat dins de les escoles.

Des de l’obertura de l’exposició, s’ha desenvolupat un treball en xarxa per garantir l’èxit i la participació en la mostra entre el Departament de Salut de l’Ajuntament de Badalona, el Centre d’Atenció Primària Sant Roc- Gorg, el Consorci Badalona Sud i les escoles, tant públiques com concertades, de la zona. També el Consorci de Normalització Lingüística ha planificat una visita amb alumnes dels cursos de català.

Badalona, 14 de febrer de 2018

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat