Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant AdriàEl Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Badalona i Sant Adrià forma part del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), una institució pública dirigida a les persones, que busca la cohesió social a través del foment de l’ús de la llengua catalana. El CPNL va ser creat a partir de la voluntat comuna de la Generalitat de Catalunya i de nombrosos ajuntaments, consells comarcals i diputacions amb l’objectiu de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits.

Al setembre, inscripció als cursos de català per a adults i al Voluntariat per la llengua del CNL de Badalona i Sant Adrià

Els cursos s’iniciaran a l’octubre. La inscripció als de nivell inicial i bàsic 1 de català comença el dia 5 de setembre.

Els antics alumnes de la resta de nivells tenen uns dies concrets per fer la inscripció i cal consultar-ho al web del CNL www.cpnl.cat/xarxa/cnlbadalona .

La inscripció per al nivell Superior (D) és els dies 17 de setembre (torn preferent) i 18 de setembre (torn general).

A partir del 19 de setembre s’obre la inscripció de tots els nivells, per a la població en general.

Les persones que no saben quin és el seu nivell de català han de fer una prova de col·locació. Cal demanar cita prèvia al 93 398 46 30 (SLC Badalona).

El Voluntariat per la llengua, a més de fer parelles lingüístiques durant tot l’any, continua potenciant la seva xarxa d’establiments col·laboradors

Les persones que vulguin participar en el programa Voluntariat per la llengua per parlar en català (una hora a la setmana) o per formar part de la xarxa d’establiments col·laboradors (més de 150 a Badalona), poden trucar al 93 398 46 30 (Blanca Sala o Rosa López)  o enviar un correu electrònic a vxl.badalona@cpnl.cat.

Més informació a:       www.cpnl.cat/xarxa/cnlbadalona/

                                   www.facebook.com/CNLBadalonaSantAdria


Ubicació

CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA DE BADALONA I SANT ADRIÀ (CNL) Finestra nova

Telèfon: 933984630
Correu e.: badalona@cpnl.cat

Web:  http://www.cpnl.cat/badalona Finestra nova

Adreça: Av. Alfons XIII, 14-16, entresòl 1a
Codi postal: 08912

Horari: Matins: De dilluns a divendres de 10 a 13 h. Tardes: De dilluns a dijous de 15.30 a 17.30 h

Observacions: Cursos de català, assessorament lingüístic, voluntariat per la llengua


Comparteix