Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

UrbanismeL’URBANISME TRANSFORMA BADALONA

Aquest espai de l’Àrea d’Urbanisme i del Territori ofereix una eina per seguir les accions que impulsem i la realitat badalonina. Accions per a un projecte de ciutat amb l’objectiu de construir una ciutat més cohesionada socialment i territorialment, amb més infraestructures, com ara l’impuls de la B-500 i les millores del servei de metro; amb millors espais i serveis públics, per avançar cap a una Badalona més sostenible, capdavantera. L’espai ofereix informació i serveis a tots els ciutadans i ciutadanes que ho preciseu.

L’Àrea té com a objectiu, entre d’altres, millorar l’ordenació del territori de Badalona per servir a la qualitat de vida de les persones i a les oportunitats que ofereix la ciutat: actuar als espais propers, als carrers i les places per millorar-ne la qualitat; realitzar les infraestructures fonamentals per al nostre desenvolupament econòmic i social; impulsar l’accés a l’habitatge, fer possibles nous aparcaments; la neteja i el manteniment dels carrers –el nou contracte general de la neteja en millora el servei-.

Tot plegat per transformar la Badalona que estimem. Per fer-la més pròspera, emprenedora i bella, per als badalonins i badalonines, i més atractiva per a l’activitat econòmica. Amb el suport d’altres administracions públiques, fem possible, entre d’altres, ambulatoris, millors escoles, impulsem el darrer tram del passeig Marítim, la reforma de l’estació de tren i la nova plaça i parc al bell mig de la ciutat. La feina de servei públic vol contribuir al benestar ciutadà, a fer una Badalona més justa; una Badalona que és una sola ciutat.

Ho fem entre tots i totes. També a través d’aquest espai teniu l’Ajuntament al vostre servei.


Comparteix