Cercador
V3.29
Menu
Ets a:

L’Ajuntament insta la propietat d’un solar del carrer d’Echegaray a netejar-lo

Comparteix


08/02/2017 10:00 PM - ciutadania i convivèncianeteja

La regidora del Districte de Llefià/La Salut contacta amb el propietari, que tenia obert un expedient per disciplina urbanística, per accelerar el procés i donar resposta a les demandes veïnals

El propietari d’un solar situat al carrer d’Echegaray núm. 23, al barri de La Salut, que forma part del Districte 4 de Badalona, ha procedit a netejar-lo durant el dimarts i dimecres d’aquesta setmana seguint el requeriment de l’Ajuntament. L’empresa propietària, la constructora pública Regesa, tenia obert des de fa temps un expedient de disciplina urbanística en aquest sentit per tal que emprengués els treballs de neteja de l’indret.

El veïnat de la zona reclamava una actuació immediata davant l’estancament de la situació i l’acumulació de brutícia des de fa més de mig en el solar. Per tal d’accelerar el procés, des del Districte 4 de Badalona es va contactar directament amb el propietari per gestionar la conjuntura i pressionar-lo perquè actués amb celeritat i donar resposta a una demanda de tots els veïns i veïnes de la zona.

Aquesta actuació remarca l’aposta de l’Ajuntament de Badalona per instar a aquells propietaris que no tinguin cura dels solars o altres finques situades a la ciutat, a cuidar-les i mantenir-les per tal d’evitar qualsevol molèstia o incidència amb el veïnat de la ciutat i assegurar una millor convivència.

Badalona, 3 d’agost de 2017

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat