Cercador
V3.29
Menu
Ets a:

calendari festiu Festa Major d’Agost Badalona 2017 activitats dimarts dia 15
11.30 h, a l’església de Santa Maria Ofici Solemne de Santa Maria i repicada de campanes Hi participarà la Colla de Geganters de Badalona amb els gegants Anastasi i Maria. Com ja és tradició, oferiran un ball i un ram de fl ors en nom de tots els badalonins, a la patrona de la ciutat.

12.45 h, a la Plaça de Barberà Ballada de Gegants A càrrec de la Colla de Geganters de Badalona.

13.15 h, a la Plaça de Barberà Tornada d’ofici Els gegants Anastasi i Maria aniran en cercavila fi ns a la plaça de la Vila.

18.30 h, a la Rambla Landry el Rumbero Actuació musical per a tots els públics que vol transmetre a la canalla la tradició cultural i musical del nostre país mitjançant la rumba catalana. Amb aquest estil com a base, Landry interpreta cançons pròpies i versions tradicionals per aconseguir que tothom conegui un dels patrimonis musicals dels nostre país.

19.30 h, a la Rambla Ballada de sardanes Amb la Cobla Iluro. A càrrec de Badalona Sardanista.

22 h, a la Platja del Pont d’en Botifarreta Bany de Bèsties Les colles de foc de la nostra ciutat ens oferiran una cercavila de foc que anirà des del passeig Marítim (platja dels Pescadors) fins a la platja del Pont d’en Botifarreta, i com cada any, les bèsties i els diables acabaran el correfoc a l’aigua. Es tracta d’un dels trets diferencials d’aquesta festa, una activitat pròpia de la nostra ciutat, a càrrec de Badalona Bèsties de Foc. Hi participen: Badalona Bèsties de Foc, Bufons del Foc i Diables de Badalona.


Informació bàsica

Inici: 08/15/2017 9:30 AM


Adreça: 


ComparteixPlaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat