Cercador
V3.29
Menu
Ets a:

calendari festiu Festa Major d’Agost Badalona 2017 activitats dilluns dia 14
19.30 h, a la Plaça de la Vila Pregó de les festes 19.45 h, a la Plaça de la Vila Gran Xeringa Una traca de cinc-cents metres, que passarà pels carrers de la Costa i de Sant Anastasi, unirà la plaça de la Constitució antiga plaça de la Vila– i l’actual plaça de la Vila. La traca acaba amb l’espetec de dotze potents salves de morteret. Tanda de Lluïment a càrrec de Badalona Bèsties de Foc, Diables de Badalona, Bufons del Foc, Miquelets de Badalona, Castellers de Badalona i Geganters de Badalona. Cercavila de les colles participants (de la Plaça de la Vila fins a la Rambla) Recorregut: carrers de Francesc Layret, Carme, Sant Pere, Sant Pau i la Rambla.

22 h, a la Platja dels Pescadors Castell de Focs a càrrec de Coeters Dragón, una de les millors empreses pirotècniques del país.

22.30 h, a la Rambla Ball de Festa Major amb l’Orquestra Excellence Excellence és una formació de gran orquestra de ball formada per onze components que ens oferiran un repertori variat dins dels diversos estils de la història de la música. Podreu ballar des dels tradicionals valsos o pasdobles, salses i mambos, fi ns a txa-txa-txa, swing o rock-and-roll; i fi ns i tot podreu gaudir de versions musicals des dels anys 80 fi ns als nostres dies. I per acabar d’arrodonir-ho, acabarem la nit amb un DJ.


Informació bàsica

Inici: 08/13/2017 10:00 PM


Adreça: 


ComparteixPlaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat