Cercador
V3.29
Menu
Ets a:

Es restableix el trànsit al carrer de la Creu de Badalona

Comparteix


08/11/2017 8:00 AM - obresvia públicamobilitat

Des de les 16 hores d’aquest divendres els vehicles poden tornar a circular després d’haver finalitzat la primera fase d’obres a l’entorn de la plaça Pompeu Fabra

A partir del dimecres 16, el carrer Anselm Clavé quedarà tallat per acabar les tasques de substitució de les llambordes

El carrer de la Creu de Badalona torna a estar obert al trànsit de vehicles un cop s’ha enllestit la primera fase dels treballs de substitució de les llambordes de l’entorn de la plaça de Pompeu Fabra. El calendari d’obres inicial preveia que els talls entre l’avinguda Sant Ignasi de Loiola i l’avinguda Martí Pujol duressin fins al dilluns 14, però finalment s’han pogut finalitzar les actuacions abans del termini estipulat i reobrir el pas de vehicles, afavorint així el trànsit del transport públic pel centre de la ciutat.

Les tasques realitzades fins ara formen part de la primera fase del projecte que contempla la substitució dels paviments de llamborda granítica de les calçades dels carrers d’Anselm Clavé i de la Creu per aglomerat asfàltic de color vermellós. El projecte inclou també un tractament diferenciat en les franges que la travessen, amb itineraris per als vianants, per mantenir els criteris del projecte original de la plaça.

El nou aspecte del carrer del Creu manté el carril bus, alhora que es reforça la senyalització com a àrea 30, recordant que és un espai compartit entre cotxes i bicicletes. De fet, tant aquest tram del carrer la Creu com el d'Anselm Clavé formen part del carril bici central, la infraestructura que travessa Badalona de Montgat a Sant Adrià de Besòs seguint el traçat de l'antiga N-II.

El carrer Anselm Clavé, tallat a partir del dia 16

La segona fase de les obres de l’entorn de Pompeu Fabra consisteix a realitzar les mateixes actuacions fetes al carrer de la Creu en el carrer d’Anselm Clavé, fet que implica que a partir del dimecres 16 d’agost al matí i fins al divendres 25, aquesta via quedi tallada al pas de vehicles entre l’avinguda Martí Pujol i la rambla de Sant Joan. Les restriccions de trànsit en aquest indret afecta les línies d’autobús B1, B17, B25, B27, B30, N9 i N11.

Badalona, 11 d’agost de 2017

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat