Cercador
V3.29
Menu
Ets a:

Es reforcen els serveis de neteja en la zona d’oci nocturn de Can Ribó

Comparteix


08/03/2017 10:00 PM - ciutadania i convivèncianetejavia pública

A partir d’aquest divendres s’augmenta el nombre de persones que treballen en la neteja viària i es col·loquen quatre contenidors en l’entorn dels bars i discoteques

La mesura s’emmarca en l’aposta de l’Ajuntament per assolir una millor convivència entre les persones que gaudeixen dels locals nocturns i el descans del veïnat

A partir d’avui divendres 4 d’agost l’Ajuntament de Badalona reforçarà el servei de neteja i col·locarà quatre nous contenidors en la zona d’oci nocturn de Can Ribó. Aquesta mesura està vinculada a l’aposta del consistori per assolir una convivència sense incidències entre les persones usuàries dels diferents locals i bars musicals del polígon i el veïnat de la zona. El reforç de la neteja se suma a la campanya per promoure un oci nocturn cívic i respectuós amb l’entorn que des de fa dues setmanes estan desenvolupant mediadors professionals en la principal zona de festa de Badalona.

El reforç del servei de neteja viària s’activarà tots els dissabtes, diumenges i dies festius amb l’objectiu de fer front a l’augment de residus derivats de les nits en què Can Ribó s’omple de gent que vol gaudir de l’oferta d’oci nocturn que hi ha en la zona.

Per facilitar la conducta cívica de les persones que passen la nit en el polígon badaloní, l’Ajuntament també ha instal·lat quatre nous contenidors de 1.100 litres de capacitat que s’han ubicat en les zones que els mediadors han considerat més adients després de valorar en quin indret del polígon serien més útils per les persones usuàries. El nombre de contenidors col·locats podria variar després de valorar durant els primers caps de setmana si s’ajusta a les necessitats de la zona o bé és necessària una modificació.

La instal·lació dels quatre nous contenidors s’afegeix a les sis papereres que ja van ser col·locades a mitjans del mes de juliol a la zona, seguint també les indicacions dels professionals de la mediació que treballen a Can Ribó.

El regidor d’espais públics, Francesc Duran, considera que aquestes mesures ajudaran a complementar el gaudi de les persones que passen la nit a la zona de Cam Ribó amb les demandes del veïnat de la zona, que vol descansar i veure com els carrers on viuen es mantenen nets i amb un aspecte amable per les persones. “El reforç de la neteja i la instal·lació de nous contenidors és una mesura molt important per assolir una bona convivència, ja que no només donem el servei que necessita el veïnat, sinó que oferim eines i espais que afavoreixen que les persones usuàries d’aquesta zona d’oci tinguin un comportament cívic i respectuós amb el seu entorn” ha explicat el regidor Duran.

Badalona, 4 d’agost de 2017

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat