Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

Activitats més destacades a la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona per aquest mes de febrer

Comparteix


07/02/2018, 0:00h. - cultura

Les biblioteques de la ciutat participen un any més en el Festival Internacional de Màgia de Badalona

La Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona participa, un any més, en el Festival Internacional de Màgia - XVIII Memorial Li Chang, que aquest any arriba a la seva divuitena edició, oferint espectacles, tallers o la presentació d’una novel·la.

Aquestes són les activitats més destacades a les biblioteques badalonines:

Literatura i màgia: Realitat o ficció?

Dijous 22, a les 18 h, a la sala d’actes de l’Espai Betúlia

És una activitat dirigida a públic juvenil que combina la lectura i la màgia. Comptarà amb l’escriptor i actor badaloní Rubèn Montañá, el director del Festival Internacional de Màgia de Badalona, Enric Magoo,i la màgia de Fèlix Brunet..

18 h. Col·loqui Rubèn Montañá i Enric Magoo.

La trobada tindrà com a punt de partida l’obra El bolígraf de Higgs, de Rubèn Montañá. Una història esbojarrada i divertida que entrellaça la realitat i la ficció en la seva trama la qual gira al voltant d’un bolígraf màgic. És un llibre fresc i entretingut que també amaga missatges més filosòfics i profunds sobre els temes referents a la vida real i a tot allò que sembla real i no ho és

Rubèn és un autor jove, amb gran capacitat d’inventiva i observació, que sorprèn i captiva als lectors i que en busca la seva complicitat. Ve del món del teatre i la televisió, i ha participat en sèries com ara “El cor de la ciutat”.

18.45 h. Espectacle El domador de puces amb el mag Fèlix Brunet

Tothom ha sentit a parlar dels Circs de Puces, però poca gent n’ha vist un! Fèlix Brunet us donarà l’oportunitat de veure’n un molt especial!

Aquesta activitat s’emmarca en el programa “eTertúlies” i dins del XVIII Festival Internacional de Màgia Li-Chang.

Recoredem que “eTertúlies” és un programa de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona que combina i connecta les trobades literàries amb altres disciplines de l'àmbit de la cultura i el patrimoni badaloní. A més, ofereix el fòrum de debat en línia com a eina de participació i d'enriquiment del debat.

Espectacles i tallers de màgia

Del 6 de febrer a l’1 de març, a totes les biblioteques

També, emmarcats en el Festival Internacional de Màgia Li-Chang, a totes les biblioteques es podrà gaudir d’espectacles de màgia amb les magues i els mags Valeria Guglietti, Sergio, Joana Andreu, Mag Marin, Maga Gisell, David el Mag, Selvin, Jordi Pota i el Mag Gerard.

Els tallers d’aprenent de mag, enguany els trobareu a les biblioteques Llefià-Xavier Soto, amb el Magic Sergio, i a Sant Roc amb David el Mag.

Presentació novel·la

Dijous 22 de febrer, a les 18.30 h, a la Biblioteca Llefià-Xavier Soto

Presentació de la novel·la La ciudad de los demonios, a càrrec de la seva autora, l’escriptora Montserrat Rico

La ciudad de los demonios és la darrera novel·la d’aquesta autora. Un thriller històric que ha rebut el premi Albert Jovell de novel·la i que apropa al lector a la Barcelona del segle XIX i a la figura del poeta i clergue Jacint Verdaguer.

Com a novel·lista, Montserrat Rico ha publicat els títols Cartas a Lucrecia, Bajo un cielo púrpura, La abadia profanada i Pasajeros de la Niebla. També és col·laboradora de publicacions com Historia y Vida o Enigmas, entre altres.

Nou servei de préstec electrònic:

L’#eBiblioCat és el nou servei de préstec de llibre electrònic pels usuaris de les biblioteques públiques de Catalunya. Compta amb una col·lecció de títols d’obres de ficció i no ficció de diferents gèneres i temàtiques, amb un fons en català, castellà i anglès.

El projecte està impulsat pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esports en col·laboració amb el Departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

Per fer ús d’#eBiblioCat només caldrà disposar del carnet d’usuari de les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

Per a més informació, us podeu dirigir a qualsevol de les biblioteques municipals de la ciutat.

Més informació de les activitats a www.badabiblios.cat

Badalona, 7 de febrer de 2018