Cercador
V3.28
Menu
Ets a:

Salut i serveis sanitaris


L’Àmbit de Salut Pública té com a missió protegir i promoure la salut de les persones, en l’àmbit individual i col·lectiu, prevenir la malaltia i tenir cura de la vigilància de la salut. En aquest àmbit es vetlla pel compliment de la normativa vigent, treballant en les següents competències:

Activitats i Campanyes: promoció de la salut mitjançant programes i activitats que incentiven hàbits i estils de vida saludables, pràctica d’activitat física regular, salut bucodental, alimentació saludable, prevenció de les addiccions i la promoció de la salut mental, sexual i reproductiva.

Animals de companyia: tinença responsable d’animals i tinença de gossos potencialment perillosos

Control de plagues: control integral de plagues en el medi urbà. Control d’insectes, rosegadors i aus salvatges urbanes que poden ocasionar perill per a la salut.

Protecció de la salut: gestió del risc per a la salut en la contaminació del medi, les activitats de tatuatge, pírcing i micro-pigmentació, les aigües de consum humà i la seguretat alimentària, entre d’altres.

Observatori de salut local: recull de dades sobre vigilància epidemiològica, salut ambiental, estudis, mapes oncològics i de prevalença.

Serveis Sanitaris: informació i localització de centres sanitaris, urgències i farmàcies de guàrdia.


Comparteix

Plaça de la Vila 1 | Centraleta: 93 483 26 00 | Informació: 93 483 29 20 | CIF: P0801500J | correu@badalona.cat