Ajuntament de Badalona V4.03
Ets a:

NetejaUna part molt important de les tasques i del pressupost de la regidoria d’Espais Públics es destina a la neteja viària, aquella que manté nets els carrers i les places, i la recollida de residus que genera la ciutadania i comerços de la ciutat. Ambdues formen part del mateix contracte, executat actualment per l’empresa FCC, i suposa un cost anual de més de 20 milions d’€.

Des del mes d’abril de 2016, la neteja de les zones verdes de la ciutat s’ha incorporat al contracte de neteja viària, el que ha suposat un augment de la freqüència i els metres quadrats de neteja. En total, l’any 2016 l’augment el pressupost ordinari destinat a neteja i recollida de residus ha augment uns 3 milions d’euros.

A més, és també competència de la regidoria la neteja dels edificis municipals, instal·lacions educatives, centres cívics, etc.

Tot aquest esforç per millorar el servei de neteja a la nostra ciutat compta amb la vostra complicitat. L’Ajuntament hi posa el mitjans, però només amb el suport i compromís ciutadà podrem assolir l’objectiu d’Estrenar Badalona cada dia. Una Badalona més neta i agradable per a tothom.


Comparteix